Massage op maat

Binnen de Thaise Yoga Massage die ik in mijn praktijk beoefen gaan duizenden jaren van oude traditionele Oosterse lichaamsleer en hedendaagse Westerse anatomie en pathologie hand in hand. Zowel fysieke, energetische, mentale, emotionele en sociaal-culturele aspecten van gezondheid en ziekte komen aan bod.

Mijn behandeling bevat vele combinaties van verschillende massagevormen en wordt efficiŽnt en persoonlijk op u afgestemd. Mijn persoonlijke ervaring bewijst dat wanneer meerdere massagetechnieken in combinatie worden gebruikt tijdens een behandeling, dit resulteert in een diepere uitwerking op het lichaam.

Omdat elk individu uniek is, staat een individuele en persoonlijke benadering centraal in mijn praktijk. Zo wordt er tijdens de behandeling naar het hele lichaam gekeken en niet alleen naar de eventuele primaire klacht. Omdat ik tijdens een behandeling me ervoor inzet om me niet blind te staren op een bepaald deel van het lichaam, geeft mij dit het voordeel om eventuele, nog niet gediagnosticeerde klachten te behandelen. Hiermee wordt bijvoorbeeld bedoeld dat als de primaire klacht zich bevindt in de nek dit ook een gevolg kan zijn van een blokkade in het bekken.

Indien u besluit contact op te nemen met massagepraktijk: 'Solar Plexus' kunt u via onderstaand telefoon of email adres reageren. Tijdens het eerste gesprek via telefoon wordt er geprobeerd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klacht die zich voordoet. Wanneer u voor de eerste keer de praktijk bezoekt is een intake gesprek plus de hier opvolgende behandeling een belangrijk deel van het behandelingsproces.

Dit is een tijdrovend proces dat per persoon en per klacht verschilt. In dit gesprek worden natuurlijk ook uw wensen en eventuele klachten besproken waarna in overleg de behandeling plaats vindt. Hierdoor is het ook moeilijk om aan te geven hoeveel tijd dit in beslag neemt. Mocht de desbetreffende tijd minder zijn dan alvorens vastgesteld wordt er natuurlijk ook minder in rekening gebracht aan het eind van de sessie.